Smart Contracts and Business Decision - Krajčo, Karol
Jednou z príležitostí, ktoré ponúka technológia blockchain, je „ smart contract" (inteligentná zmluva). Inteligentná zmluva s integráciou technológie blockchain, bez ktorej nemôže fungovať, je schopná vykonať úlohu v reálnom čase s veľmi nízkymi nákladmi a poskytuje vyšší stupeň úrovne zabezpečenia. Koncept inteligentnej zmluvy, jej súčasti a funkcie. Špecifické zameranie na aplikáciu smart kontraktov v realitách.