Jak zkonstruovat zelený produkt podle ESG? - Voldán, Adam
S prispením pracovnej skupiny Mojžíš prichádza do prevádzky update povodňového modelu Aquarius a s ním nová dimenzia dát z verejných inštitúcií. Pokiaľ tieto dáta nájdu uplatnenie v rámci poistenia majetku, budú produkty výrazne lepšie hodnotené v rámci ESG.