Revitalization of Territories and the Use of SMART Information Technologies as Methods and Means for the Restoration and Preservation of Cultural Heritage in Tourist Destinations - Yermachenko, Volodymyr
Využitie informačných SMART technológií pri budúcej rekonštrukcii miest a obnove území Ukrajiny, ktoré boli zničené počas vojenských akcií a zachovanie kultúrneho dedičstva v turistických destináciách.