Konflikt na Ukrajine ako súčasť makroprostredia malých a stredných podnikov na Slovensku - Levický, Michal
Svet v posledných rokoch čelil niekoľkým výzvam, ktoré ovplyvnili nielen globálnu ekonomiku, ale aj miestne podnikateľské prostredie. Hodnotenie vnímania dopadov zmien v makroprostredí z pohľadu malých a stredných podnikov s dôrazom na vplyv aktuálneho konfliktu na Ukrajine. Malé a stredné podniky a ich externé prostredie. Malé a stredné podniky na Slovensku v prostredí vojenského konfliktu na Ukrajine.