Čo sa stalo s trendmi z obdobia pandémie - Kapitán, Peter
Keď na jar 2020 znenazdajky udrela na celý svet pandémia, výrazne to zasiahlo do každej sféry života. Z rôznych strán sa ozývali tvrdenia, že taký zásadný šok pre celú spoločnosť zmení nakupovanie na nepoznanie. O štyri roky neskôr sa ukazuje, že to nebolo celkom tak. Očakávaná explózia online nakupovania a e-shopov sa nekoná, práve naopak, spotrebitelia si hľadajú cestu späť do interiérov predajní. A nejeden obchodník sa na tom popálil.