Zdaňovanie príjmov športových odborníkov - Jarinkovičová, Valéria
Témou príspevku je aktuálna problematika zdaňovania príjmov športových odborníkov. Značnú pozornosť venujeme aj významným zmenám vyplývajúcim z jednej z noviel ZDP, zo zákona č. 128/2023 Z. z. s účinnosťou ešte v roku 2023, ale aj tým, že nový postup zdaňovania sa prvýkrát použije pri zdanení výnosov športového odborníka plynúceho od 1. januára 2024.