Alkohol na pracovisku - Mrukviová Tomiová, Sandra
Alkohol na pracovisko určite nepatrí. Napriek tomu, že je to všetkým známe a má to byť samozrejmosť, môžeme sa v práci stretnúť s požívaním alkoholu priamo na pracovisku, alebo s príchodom zamestnanca do práce pod vplyvom alkoholu. Čo robiť v prípade, ak zamestnanec pod vplyvom alkoholu ohrozí svoje zdravie alebo život a tiež zdravie alebo život kolegov, prípadne spôsobí škodu?