Zdanenie príjmov zo závislej činnosti zo zahraničia - Valterová, Ivana
Pokiaľ má fyzická osoba príjmy zo závislej činnosti zo zahraničia, musí sa zaoberať ich zdanením aj na Slovensku, aj keď boli tieto príjmy v zahraničí zdanené. Ako vysporiada daňovú povinnosť slovenský rezident, ktorý má príjmy zo závislej činnosti zo zahraničia?