Niekde stačí aj metrový obslužný úsek - Kapitánová, Tatiana
Hoci aj dnes sa dajú nájsť predajne, kde sú vedľa nakrájanej šunky vystavené smotanové zákusky, väčšina obchodníkov sa určite zhodne na tom, že vystavenie a správny manažment obslužného úseku prispievajú k spokojnosti zákazníkov, a teda aj vyšším tržbám. Je to miesto, kde sa spotrebitelia a personál nevyhnú vzájomnému kontaktu. Práve tu vedia pracovníci odporučiť produkt, porozprávať jeho príbeh či ponúknuť malú ochutnávku.