Prinesieme vlastné značky aj vernostný program - Kapitán, Peter
Zmena na poste generálneho riaditeľa priniesla spoločnosti 101 Drogéria nový vietor nielen do interných procesov, ale aj smerom k zákazníkovi. V najbližšom období plánuje spoločnosť viacero zásadných noviniek.