The Influence of Motivators on Responsible Consumption in Tourism - Kubičková, Viera, 1970-
Skúmanie postojov slovenských spotrebiteľov cestovného ruchu k udržateľnej spotrebe a tvorbe odpadu. Zhodnotenie účinnosti motivátorov zodpovednej spotreby v slovenskom cestovnom ruchu.