Cancel culture v oblasti marketingové komunikace - Sládek, Pavel
V dnešnej informačnej spoločnosti stále viac hovoríme o slobode médií, a to predovšetkým na internete. Základným delením je rozdelenie podľa regulácie prístupu a regulácie obsahu. Regulácia prístupu do médií spočíva v rozhodovaní o tom, kto môže vysielať - to sa týka predovšetkým televízneho a rozhlasového vysielania.