Hlavné kroky pri budovaní systému environmentálneho manažérstva - Stričík, Michal, 1969-
Popis nástrojov a metód budovania systému enviromentálneho manažérstva, ako aj výhod z budovania systému enviromentálneho manažérstva, ktoré prinášajú nielen enviromentálne, ale aj ekonomické výhody pre organizácie, ktoré ich zaviedli a pre celú našu spoločnosť.