Poskytovanie preddavkov v samospráve - Macháčová, Tatiana
Subjekty verejnej správy, územnej samosprávy, ako aj rozpočtové a príspevkové organizácie zriaďované obcami, mestami či vyššími územnými celkami musia postupovať pri poskytovaní preddavkov podľa zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Článok je zameraný na účtovanie preddavkov obcami, ako aj ňou zriadenými rozpočtovými a príspevkovými organizáciami.