Preradenie na inú prácu súvisiace s materstvom - Fenciková, Katarína
Materstvo, ktorému bezprostredne predchádza tehotenstvo, je spojené s mnohými zmenami, ktoré zasahujú tak do osobnej, ako aj do pracovnej sféry života. Priblíženie situácií, kedy je potrebné realizovať zmenu pracovných podmienok podmienených tehotenstvom a materstvom a zároveň poukázanie na následky, ktoré z toho môžu plynúť.