Osobitné daňové konania - vyrubovacie konanie - Ivanáková, Daniela
Daňový poriadok upravuje vyrubovacie konanie, kedy uvedené konanie začína a kedy končí. Koniec vyrubovacieho konania je po ukončení daňovej kontroly. Vykonávaním vyrubovacieho konania je poverený miestne príslušný správca dane, ktorý daňovú kontrolu začal.