Diverzifikácia slovenskej plynárenskej siete - Holjenčíková, Katarína, 1997-
Cieľom tohto článku je charakterizovať históriu a aktuálny stav trhu s plynom Slovenskej republiky, definovať existujúce plynárenské trasy Slovenskej republiky, špecifikovaťepubliky, definovať existujúce plynárenské trasy Slovenskej republiky, špecifikovať možnosti diverzifikácie prepravných trás plynu pre Slovensko a identifikovať súčasné trendy v plynárenstve.