Určenie predpokladanej hodnoty zákazky pri ďalších formách poskytovania stravy a iných benefitov zamestnancom - Scheberová, Magdaléna
V nasledujúcom príspevku sa autorka venuje určovaniu predpokladanej hodnoty zákazky pri poskytovaní stravy formou elektronických stravovacích kariet a príspevku na rekreáciu formou elektronických rekreačných poukazov.