Perceived Stress, COVID-19 Stressors, Loneliness, and Resilience of University Students after the Strictest Lockdown - Jozefiaková, Bibiána
Vplyv vnímaného stresu a stresorov súvisiacich s COVID-19, osamelosti a odolnosti na duševné zdravie vysokoškolských študentov po výluke. Štúdia prispieva k lepšiemu pochopeniu aktuálnej témy týkajúcej sa účinkov pandémie COVID-19 na vysokoškolských študentov, ktorí boli podľa dostupných údajov pandémiou výrazne zasiahnutí. Hoci má štúdia exploračný charakter, predložené výsledky prispievajú k diskusii o duševnom zdraví vysokoškolských študentov.