Zostavenie priebežnej účtovnej závierky v osobitných prípadoch - Klabníková, Klára
Rozsah, spôsob a preukázateľnosť vedenia účtovníctva, rozsah a preukázateľnosť účtovnej závierky účtovných jednotiek upravuje zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p.. Ustanovenia, ktoré upravujú vykazovanie údajov v priebežnej účtovnej závierke.