Umelá inteligencia na trhu práce - Alenová, Gabriela
Umelá inteligencia je už roky súčasťou našich bežných životov. Napriek tomu vzbudzuje obavy, že pripraví mnoho Slovákov o prácu. Niektoré pozície skutočne zaniknú, no budú nahradené inými.