Chceme byť flexibilní - Alenová, Gabriela
Pracovný trh sa neustále vyvíja a spoločnosti sa tomu musia prispôsobiť. Požiadavky záujemcov o prácu sa menia a narastajú aj tie, ktoré sa zameriavajú na diverzitu či inklúziu. O trendoch v pracovnom prostredí sa viedol rozhovor s Ľubicou Melcerovou z portálu Profesia.sk.