Začali sme nakupovať vo veľkom - Laczko, Martin
Tržby v maloobchode vo februári rástli najviac za posledné necelé dva roky. Pokles inflácie a rast reálnych miezd bude znamenať vyššiu kúpyschopnosť v tomto roku. Na vyššej spotrebe sa to však zatiaľ neprejaví, kým ľudia nedoplnia úspory.