Vybrané otázky zodpovednosti dedičov za dlhy poručiteľa - Števček, Marek
Zodpovednosť dedičov za dlhy poručiteľa podľa § 470 ods. 1 Občianskeho zákonníka. Pojem čistá hodnota dedičstva. Dohoda dedičov o vyporiadaní dedičstva, podľa ktorej dedič nadobúda len dlhy alebo len majetok.