Zdaňovanie príjmov športovcov a športových odborníkov v roku 2024 - Boráková, Marta
Pojem športový odborník a zdanenie príjmov športového odborníka. Sponzorské v športe. Zdaňovanie športovcov v roku 2024. Športovec ako samostatne zárobkovo činná osoba (SZČO). Zdanenie príjmov športovca SZČO, ktorý má okrem príjmov plynúcich od športového klubu na základe hráčskej zmluvy aj príjmy za pôsobenie v reprezentácii. Športovec v postavení zamestnanca.