Social Work in (Not) Ending Housing Need - Opletalová, Magdalena
Zmapovanie výkonnosti sociálnej práce pri podpore ľudí v akútnej kríze v oblasti bývania vrátane faktorov, ktoré predstavujú prekážky, a tých, ktoré predstavujú zdroje podpory. Výsledky výskumu prispievajú k diskusii o nevyhnutnosti systémových zmien v procesoch riešenia bytovej núdze na mikro, mezo a makroúrovni, k špecifikácii úlohy sociálnej práce v procesoch riešenia bytovej núdze a k nevyhnutnosti zapojenia sociálnych pracovníkov do nastavovania spravodlivých politík.