ESG Score Uncertainty and Excess Stock Returns: European Stock Market Case - Vyletelka, Michal
Skúmanie vzťahu medzi rozdielmi v skóre ESG (merania výkonnosti spoločnosti v environmentálnych, sociálnych a riadiacich otázkach) a nadmernou návratnosťou akcií na európskom akciovom trhu. Vzorku tvorí 851 európskych akcií v období od januára 2015 do mája 2022.