Burnout syndróm u zdravotníckych záchranárov - Šichman, Marek
Cieľom štúdie bolo identifikovať prevalenciu syndrómu vyhorenia u zdravotníckych záchranárov so zameraním na osobné vyhorenie, pracovné vyhorenie a vyhorenie v súvislosti s prácou s pacientom. Štúdia bola realizovaná online počas 5-týždňového obdobia v rámci mesiacov október a november 2022. Na posúdenie výskytu syndrómu vyhorenia bol použitý štandardizovaný dotazník Copenhagen Burnout lnventory.