Rozhodovací procesy v systému zdravotnictví - Svobodová, Helena
Cieľom prehľadového článku je analýza odborných publikácií, ktoré boli vyhľadávané pomocou svetových databáz ako je napríklad Pubmed, JSTOR, ProQuest a Google Scholar. Vyhľadávanie publikácií bolo zamerané na rozhodovacie procesy v systéme zdravotníctva v období 2012 – 2022, za pomoci kľúčových slov: rozhodovacie procesy v zdravotníctve, rozhodovanie sestier manažérok, vplyv sestier manažérok v zdravotnej politike. Ďalším cieľom je rozšíriť povedomie o veľmi obmedzených zdrojoch k danej problematike.