Najlepší záujem a blaho českých a slovenských detí - Mydlíková, Eva
Akým spôsobom a či vôbec môžu reálne a jednoznačne pracovníci sociálnoprávnej ochrany v Čechách a na Slovensku identifikovať ako vyzerá blaho a najlepší záujem dieťaťa a ako a pred čím majú dieťa ochraňovať. Identifikácia indikátorov predstavujúcich blaho a najlepší záujem dieťaťa môže umožniť vytvoriť ďalšie relevantné diagnostické a posudzovacie nástroje pre sociálnych pracovníkov pôsobiacich v sociálnoprávnej ochrane detí.