Government Innovations and Economic Growth: Evidence from Slovak Republic - Petrenko, Yuliya, 1985-
Skúmanie vzťahu medzi inováciami a ekonomickým rastom na Slovensku. Zistenia ukázali, že je medzi nimi mierna korelácia. Inovácie z krátkodobého hľadiska podporujú ekonomický rast, no nie z dlhodobého hľadiska. Vládna inovačná politika zmierňuje cyklické výkyvy a pôsobí, ako stabilizátor v ekonomike.