Stres v škole - hlavné zdroje a možnosti jeho eliminovania: preventívna práca so žiakmi - Emmerová, Ingrid
Stres je prirodzenou súčasťou života, jeho výskyt v škole nie je výnimočný. Nie vždy predstavuje problém, neraz však výrazne narúša pozitívny vzťah žiakov k škole. Príspevok sa zameriava na stres u žiakov v školskom prostredí, jeho hlavné zdroje a možnosti prevencie a eliminovania.