Použitie sociálneho fondu a základná finančná kontrola - Konečná Veverková, Ingrid
Významným zdrojom financovania sociálnej politiky v obci, rozpočtovej a príspevkovej organizácii je sociálny fond. Príspevok je zameraný na príspevky poskytované zo sociálneho fondu a ich účtovanie.