Efektívne riadenie času - Rolková, Monika
V schopnosti organizovať si čas sa ľudia navzájom líšia, riadenie času je však schopnosť, v ktorej sa môžeme zlepšiť a zefektívniť tak svoje pracovné i súkromné fungovanie. Všetci máme k dispozícii rovnaké množstvo času, ale dosahujeme rôzne výsledky. Tí, ktorí sú úspešní, vedia svojich 24 hodín využiť efektívne. Čo znamená riadiť svoj čas? Čo je základnou podmienkou pri riadení času?