Impact of Covid-19 on Employment in Tourism in Slovakia: Current Situation and Development Perspective - Halenárová, Mária, 1994-
Skúmanie vplyvu pandémie COVID-19 na zamestnanosť v odvetví cestovného ruchu. Poskytnutie komplexného prehľadu výziev, ktorým čelí odvetvie cestovného ruchu a navrhovanie inovatívnych riešení pre obnovu a rast.