Strategické marketingové plánování Chrámu chmele a piva - Kochová, Eliška
Článok upozorňuje na dôležitosť marketingovej komunikácie neziskových organizácií a je príkladom z praxe strategickej koncepcie nástrojov marketingového mixu. Zaoberá sa tvorbou strategického marketingového plánu pre neziskovú organizáciu Chrám chmeľu a piva v Žatci, ktorá poskytuje služby v oblasti cestovného ruchu.