Silnie postavenie privátnych značiek
V snahe ušetriť, siahnu slovenské domácnosti skôr po vlastnej značke reťazca ako po akcii. Avšak v rámci kategórie papierových a hygienických potrieb je jedna výnimka, pri ktorej nakupujúci radšej uprednostnia značkové výrobky. Sú to produkty dámskej hygieny.