Za pečivo a cestoviny sme minuli viac ako pred rokom
Na pečivo vynaložila priemerná domácnosť takmer 435 EUR. Na cestoviny minula viac domácnosť z východného Slovenska ako domácnosť z Bratislavy a okolia.