Pre tuky a oleje najčastejšie chodíme do supermarketov
Maslo predstavuje kategóriu tukov a olejov s najvyšším podielom privátnych značiek na výdavkoch domácností. Z pohľadu nákupných kanálov sa za posledných dvanásť mesiacov podľa GfK nakúpilo najviac tukov a olejov v supermarketoch.