Využívanie Smart zariadení pri pohybových aktivitách vysokoškolákov - Vojtaško, Ľuboš
Zisťovanie dotazníkovou formou u študentov troch košických univerzít (TUKE, UPJŠ, UVLaF) a Podnikovohospodárskej fakulty EUBA so sídlom v Košiciach, či využívajú smart zariadenia pri realizácií pohybových aktivít. Športové mobilné aplikácie a smart hodinky ako potenciálny nástroj, ako zvyšovať objem pohybových aktivít vysokoškolákov.