Skončenie pracovného pomeru osobitných skupín zamestnancov - Tichý, Miroslav
Tehotné ženy, osoby na materskej, otcovskej a rodičovskej dovolenke, osamelé osoby starajúce sa o dieťa mladšie ako tri roky, či osoby so zdravotným postihnutím, sú skupinami zamestnancov, na ktorých sa vzťahujú osobitné podmienky pri skončení pracovného pomeru.