The Future of Central Bank Digital Currency - Tabaček, Jakub, 1991-
Digitálne meny a ich vlastnosti, výhody a nevýhody. CBDC (Central Bank Digital Currency - Digitálna mena centrálnej banky) a menová politika. CBDC a makroekonomická a finančná stabilita. Potreba CBDC v eurozóne. Výhody a nevýhody digitálneho eura. Budúcnosť digitálneho eura.