Purposeful leadership - 5 top charakteristík zmysluplného líderstva - Lukáč, Michal
Purposeful Leadership alebo zmysluplné vedenie sa zameriava na kombináciu troch úrovní, ktoré tvorí osobný zmysel, zmysel organizácie a nakoniec spoločenský a environmentálny zmysel. Výkonní riaditelia, manažéri a členovia orgánov spoločností sa musia zaujímať o všetky tri úrovne, ak chcú, aby ich organizácie úspešne zvládli prechod k udržateľnosti. Kto chce čeliť dnešným a budúcim výzvam, bude čoraz viac potrebovať lídrov so špecifickými kompetenciami, zručnosťami a myslením. Typické charakteristiky zmysluplného líderstva.