Sociálne služby - Kružliaková, Ivana
Pri výkone samosprávy plnia obce úlohy aj v oblasti sociálnej pomoci. Obec ako verejný poskytovateľ sociálnych služieb zabezpečuje a poskytuje sociálne služby pre svojich občanov v nepriaznivej situácii. Rozdelenie, formy a poskytovatelia sociálnych služieb.