První legislativní úprava umělé inteligence je tady - Lix Andraščiková, Jana
Prelomový návrh Európskej komisie na reguláciu umelej inteligencie je tu. Zložité debaty a vyjednávanie sú už vo finále a konečné znenie textu je známe. Čo táto unikátna regulácia prináša a aké sú dôsledky pre poistný sektor.