O krok blíže k hromadnému řízení v ČR seriál k hromadným žalobám (4. díl) - Murínová, Drahomíra
Inštitút hromadných žalôb a jeho implementácia do českého právneho poriadku naberá reálne kontúry. Aké sú zmeny prijaté Poslaneckou snemovňou.