Zmeny zmlúv malého rozsahu - Tazberík, Ján Miloslav
Zmena zmluvy malého rozsahu podľa § 18 ods. 3 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len "ZVO"), tzv. zmena zmluvy de minimis, predstavuje často využívaný inštitút, ktorému sa relatívne rozsiahlo venuje aj Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len "ÚVO") pri výkone dohľadu a pri metodickom usmerňovaní. Aké sú podmienky jeho využitia? Odpoveď nájdete v článku.