Motoristy čeká rok plný změn přichází nový zákon o pojištění odpovědnosti - Krejzar, Vladimír
Cieľom článku je predstaviť niektoré významné zmeny, ktoré priniesol nový zákon o poistení zodpovednosti z prevádzky vozidla č. 30/2024 Zb. (ďalej len „zákon“). Ten vstúpil do účinnosti 1. 4. 2024. Zákon obsahuje zásadné zmeny pre poistný trh, ako napr. zmena definície vozidla.