S klimatickou změnou význam zemědělského pojištění roste - Martinková, Petra
S prebiehajúcou klimatickou zmenou sú poisťovne postavené pred výzvu, ako poľnohospodárom zaistiť kontinuitu podnikania prostredníctvom ekonomicky udržateľných poistných produktov. Debatuje sa o najmä o špecializovanom poistení.