Zodpovednosť zamestnávateľa pri zrazení dane - Valterová, Ivana
V praxi sa stáva, že zamestnávateľ v priebehu roka zamestnancovi nesprávne zrazil preddavky na daň z príjmov zo závislej činnosti, vyplatil nesprávnu sumu daňového bonusu, alebo po vykonaní ročného zúčtovania preddavkov zrazil nesprávnu výšku dane, nesprávne vyplatil daňový bonus či zamestnaneckú prémiu. Článok sa zameriava na spôsoby a termíny vysporiadania uvedených nesprávností.